Din motorcykelverkstad i Stockholm

Fått punktering? Eller tjärvar motorn nu igen? Oroa dig inte, när du besöker vår mc-verkstad i Stockholm hjälper vi dig med service, nya däck eller reparationer av MC skador. Vi får din motorcykel att se ut som ny igen! Vi vänder oss först och främst till kunder i Stockholmsområdet, men självklart är alla välkomna att lämna in sin MC hos oss. Pris för reparation beror helt och hållet på vad det är för MC samt vad det är för fel, därför är det bäst att du ringer, så löser vi det enkelt via telefon. Sen är du varmt välkommen till vår motorcykelverkstad i Stockholm där vi tar hand om din MC!

EN MC-VERKSTAD MED ERFARENHET

Vi som jobbar på LN Motor AB har lång erfarenhet i MC-branschen samt en gedigen passion av motorcyklar. Vi har jobbat helhjärtat med motorcyklar och mopeder sedan 2011. Vi använder oss av bla Texa diagnosverktyg vilket gör att vi kan diagnostisera och släcka servicelampor på de flesta moderna motorcyklar. Så när motorcykeln krånglar är du varmt välkommen till vår mc-verkstad i Stockholm!

Sedan Mars 2019 är vi auktoriserad Vespa/Piaggio verkstad.

Vi hjälper dig även med däck! I vår mc-verkstad i Stockholm har vi däckservice och beställer hem de exakta däcken du vill ha till din motorcykel.

Om du har frågor eller funderingar, eller om du vill boka in en tid för service och reparation så tveka inte att kontakta vår motorcykelverkstad i
Stockholm så hjälper vi dig direkt!

Vi har även en mopedverkstad och hjälper dig gärna med din moped!

Kontakta oss